STOS

Samen Tegen Ongelijkheid op School

Onderwijs is niet gratis, daar zijn we ons van bewust. Maar dit mag onze leerlingen geen kansen ontnemen. Daarom heeft onze school de werkgroep ‘STOS’ opgericht (STOS = Samen Tegen Ongelijkheid op School). We streven ernaar ons onderwijs zo betaalbaar mogelijk te maken. We willen dat àl onze leerlingen evenveel kansen krijgen.

Iedereen heeft het al eens moeilijk en voor velen heeft de coronacrisis ook een echte financiële crisis veroorzaakt. Onze school wil er voor u zijn als het even moeilijker gaat. Hieronder kan u terugvinden waar u terechtkan als u vragen heeft over de schoolfactuur, het boekengeld, enzovoort. Aarzel niet om ons te contacteren!

Algemene info over de schoolkosten (schoolfactuur, materiaalkosten,…) vindt u alvast onder “Praktisch Info” op onze website.


Hoe kan je STOS bereiken?

  • Contactpersoon (Smartschool): Inès Ferette
  • Email: stos@kaninove.be
  • Telefoon:  0492/34 50 25

Wanneer telefonisch bereikbaar?  Op maandag vanaf 13u tot 16u30 – donderdag van 10u tot 11u en van 12u45 tot 14u20 – vrijdag van 12u tot 13u30. Ook op andere dagen te contacteren via SMS, waarna er zal worden teruggebeld.