Berichtgeving – Actualiteit

Beste leerlingen

Beste ouders, opvoedingsverantwoordelijken

Jullie hebben ongetwijfeld via de pers informatie opgevangen over Middenschool Ninove. Ook wij zijn geschokt van de berichtgeving die eerder vandaag in de media verscheen.

Mevrouw E. Schockaert, algemeen directeur van scholengroep Dender, heeft deze voormiddag de directie samen met het schoolteam van ons Atheneum op de hoogte gebracht van deze berichtgeving.

Wij merken dat dit begrijpelijk voor enige ongerustheid zorgt binnen onze school. Deze namiddag zijn we reeds bij de leerlingen van de tweede graad langsgegaan om dit nieuws te kaderen, bespreekbaar te maken, hen gerust te stellen en de boodschap te geven dat ze altijd bij leerlingbegeleiding welkom zijn voor een gesprek als ze hier nood aan hebben. Ook de leerlingen van de derde graad zijn vanaf 15u30 welkom bij leerlingbegeleiding indien er vragen/bezorgdheden leven.

Alle officiële communicatie gebeurt via de scholengroep. Toch vinden we het als school heel belangrijk om jullie persoonlijk in te lichten over de ondernomen acties van vandaag.

Mochten jullie nog verdere vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Ook het CLB Aalst is beschikbaar om jullie vragen te beantwoorden op 053/469500.

Met vriendelijke groeten

Helga Van der Elst

Directeur GO! Atheneum Ninove